محل تبلیغات شما

آشنایی با تکنولوژی انواع پانل،دیوار باربر و دیوار پیش ساخته در سازه ساختمان

 

پانل چیست؟

پانل‌ درواقع همان پانل‌ کامپوزیت یا پانل عایق سازه‌ای است  که دارای دولایه از جنس ماده صلب است که این دو لایه یک هسته مرکزی را پوشش می‌دهند. هر کامپوزیت از این سه جزء ساخته‌شده که این سه جزء کنار هم ویژگی بیشتری نسب به هر کدام به صورت تکی دارد.

q8l4_w2.jpg

لایه هایی که هسته سبک مرکزی را پوشش داده‌اند توسط هسته نگه داشته می‌شود و موجب مقاومت در برابر نیرو های برشی می شوند، همین طور یک عایق را به وجود می آورند. در صورتی که بقیه ی لایه ها در برابر مواردی نظیر:

  • شرایط جوی آب و هوا
  • ضربه ها
  • نیرو ها درونی فشرودگی و کششی

مقاومت می کنند، همین طور موجب ماندگاری بالا نیز می شوند.

سیستم های پانل ها دارای این موارد هستند:

1. خود پانل ها

2. فاصله های میان آن ها

3.اجزای مربوط به اتصلات که معمولا مخفی هستند

4. یک سیستم پشتیبان

تاریخچه و مراحل تکمیل شدن

زمان زیادی است که  پانل  کامپوزیت کاربرد دارد و از آن استفاده می شود؛ یکی از کاربرد های مهم آن در ساخت وسایل حمل و نقل مثل قطار و هواپیما است. ولی پیشترفت و گسترش ساندویچ پانل‌ها در زمینه ی ساختمان‌‌ها برای اولین بار در دهه 1930 شروع شد، در آن زمان سازمان لابراتوار محصولات فارست بر روی آن تحقیق کرد و معمارانی مثل فرانک لوید رایت از پانل ها استفاده کردند. بعد از جنگ جهانی دوم استفاده از این محصولات بیشتر شد.

پانل ها به سه شکل موجود هستند:

  • مسطح
  • خمیده
  • قوسی

این پانل ها به صورت های مختلفی به هم متصل شده اند.

پانل ها تنوع زیادی در:

  • رنگ
  • قیمت
  • ضخامت
  • ریزه کاری حاشیه ها
  • نیم رخ

دارند.

هر کدام از این مدل ها متناسب با کاربردشان  مورد استفاده قرار میگیرد.

موارد استفاده

این محصولات در ساختمان های یک یا چند طبقه ای و ساختمان های که نیاز به مقاومت بالا در برابر شرایط نامناسب جوی آب و هوا دارند مورد استفاده قرار میگیرند. به طور کلی ساندویچ پانل برای پوشش بیرونی کاربرد دارد. ولی در تولید پوشش‌های عایق داخلی، پانل های سقفی، تیغه های سردخانه و همین طور دیوار های ضد حریق از پانل ها استفاده می کنند.

ساختمان‌هایی که اغلب از ساندویچ پانل‌ها استفاده می‌کنند شامل ساختمان‌های کشاورزی، ساختمان‌های موقتی،  ساختمان‌های صنعتی و کارخانه‌های فراور، انبارها، مراکز خرید، ساختمان‌های ترابری، اتاق تمیز، تأسیسات ورزشی، ساختمان‌های ترابری می شوند.

مصالح

طرف بیرونی پانل‌ها اغلب از ف تولید می‌شود. فاتی مثل:

  1. ورقه‌های استیل گالوانیزه گرم.
  2. آلومینیوم.
  3. زینک.

با این حال، مصالح دیگری که امکان استفاده از آن است شامل:  سمنت بورد (پانل سیمانی الیاف‌دار)،    بتن پیش‌ساخته، که در بعضی موارد با موارد دیگری مانند آجر پوشانده می‌شود، تخته سه‌لایی، الیاف شیشه پلی‌پروپیلن مسلح، فایبرگلاس، پلی وینیل کلراید یا پی‌وی‌سی، تخته او اس بی ( تخته با رشته های جهت‌دار)، بورد منیزیم (پانل اکسید منیزیم) می باشند.

سیستم پوشش‌دهی اغلب دارای یک هسته صلب پلی‌اورتان می باشد، ولی دیگر مصالح، هسته دارای موارد زیر هستند:

  • پلی استایرن اکسترود شده
  • پلی ایزوسیانورات
  • پشم معدنی (فیبر سنگی)
  • پلی استایرن انبساطی (یونولیت)
  • فنولیک فوم اصلاح شده
  • مصالح لانه‌زنبوری (مثل پلی‌پروپیلن)
  • الیاف چین‌خورده ف، کاغذ، آرامید و کربن

ویژگی‌های ساندویچ پانل

ساندویچ پانل‌ها به خاطر موارد زیر برگزیده می‌شوند:

راحت و با سرعت زیاد نصب می شوند

دارای صلب بودن

عایق و مقاوم در برابر حریق، حرارت و صوت

ویژگی هوابندی

ماندگاری بالا

مقاوم و استوار بودن

نداشتن شرایط خاص برای نگه داری

کم بودن هزینه ها

مقاومت شیمیایی و بیولوژیکی

سبک بودن

مقاوم در برابر آب و هوای نامناسب

پایداری ثابت

دسترسی آسان به این محصول

دارای استاندارد رسمی

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

دیوار باربر چیست؟

دیوار باربر به منظور تقسیم بندی مورد استفاده ی اشخاص قرار می گیرد و هر ساختمانی که  نیاز به تقسیم بندی فضا داشته باشد از دیوار باربر بهره می برد. بسیاری از افراد راجع به عملکرد دیوار بار اطلاعی ندارند؛ در واقع این دیوارها باید به گونه ای باشند که هم بتوانند وزن خود را تحمل کرده و هم وزن طبقه های بالاتر و همینطور سقف هایی که روی آن قرار می گیرند را تحمل کنند. این دیوارها دسته بندی های گوناگونی دارند و به صورت داخلی و خارجی موجود می باشند.

 

مزایای دیوار باربر

این دیوارها دارای کاربرد و مزایای بسیاری می باشند که در میان آن ها می توان به محاسبه ی دقیق سازه ها، آسانی در جابه جایی، صرفه جویی در انرژی، عمر بالای ساختمان، هماهنگی با استانداردهای طراحی شده، سهولت عبور و .اشاره کرد.

انواع دیوار باربر

یکی از انواع دیوار باربر دیوار حائل بوده که از حرکت های جانبی مانند آب، خاک و . جلوگیری به عمل می آورد. این دیوارها خود شامل سه دسته می شوند:وزنی، بتن مسلح و بتن مسلح شیت بندار. مصالحی مانند بتن، سنگ، آجر و . در تهیه ی دیوار حائل دخالت دارند.

دیوار باربر را می توان به شیوه های گوناگونی قرار داد که بر اساس آن به صورت طولی، عرضی و دو طرفه موجود می باشند. سیستم دیوار طولی بدین صورت است در موازات طول ساختمان قرار می گیرد و باعث تشکیل شدن نمای اصلی ساختمان می شود.

سیستم دیوار عرضی بدین صورت است که نحوه ی قرارگیری آن طوری است که بر طول ساختمان عمود است. در نهایت سیستم دوطرفه هر دو جهت را در برمی گیرد. طول و عرض ساختمان را در مجموعه ای از دیوارهای موازی به خود اختصاص می دهد.

ICF یا عایق ماندگار نیز گونه ای دیگر از دیوار باربر می باشد. دیوارهای این چنینی برای جلوگیری از هدر رفتن انرژی استفاده می شوند و عایق خوبی در گرما و سرما می باشند. قالب بندی این عایق شامل سه بخش می شود: بلوکی، نواری و پانلی. پرکاربردترین آن ها در ساخت و ساز قالب بندی بلوکی و نواری می باشد.

استفاده ی این عایق ها در ساخت و ساز منجر به مقاومت زیاد در برابر حوادثی مانند زله می شود. قیمت مناسب و کیفیت خوب از دیگر مزایای این عایق ها است. عایق ماندگار به راحتی قابل نصب بوده و کمک شایانی به صرفه جویی انرژی کرده است. مقدار بتن استفاده شده در این سازه ها پایین می باشد و هزینه های میلگرد در ساختمان نیز به طرز قابل توجهی پایین خواهد آمد. هزینه های مربوط به قالب بندی و نیروی انسانی نیز کاهش خواهد یافت.

سوپر پانل نمونه ای از این سیستم اما به طور تکامل یافته می باشد. المان های سیستم بدین صورت است که از پیش ساخته شده و دارای عرض 2/1 متری و طول و ضخامت متفاوت می باشد. ارتفاع طبقه ی سازه تعیین کننده ی طول دیوارها می باشد.

پیاده کردن این سیستم در دیوار باربر مزایایی به دنبال خواهد داشت. اگر از این سیستم در ساخت و ساز استفاده کنید، می توانید سرعت نصب را تا مقدار زیادی بالا ببرید. 60% عملیات در کارخانه انجام می شود و بقیه ی کارها با منتقل شدن قطعات به محل موردنظر صورت می گیرد.  مزایای دیگر این سیستم در دیوار باربر به شرح ذیل است:

در مصرف انرژی صرفه جویی می شود

مقاومت سازه در مقابل عوامل محیطی افزایش می یابد

تاسیسات به راحتی عبور خواهند کرد

مصالح ساختمانی به مقدار کمی مورد استفاده قرار گرفته که به دنبال آن مصالح اضافی دور ریخته نمی شود

قدرت و استحکام باربری افزایش می یابد

در نهایت وزن ساختمان کم تر می شود.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

آشنایی با انواع دیوار پیش ساخته

 

برای سهولت در ساخت بناهای گوناگون امروزه از دیوار پیش ساخته نیز استفاده می شود. این دیوار همانگونه که از نامش پیداست جزء سازه های پیش ساخته می باشد. قطعه های مختلف این سازه ها به طور جداگانه تولید می شود. سپس بنابر درخواست مشتریان به محل مربوطه انتقال داده می شود. این سازه ها قیمت کم تری دارند زیرا به مقدار زیاد و به صورت انبوه تولید می شوند. ساختمان هایی که از دیوار پیش ساخته برای ساختشان استفاده می کنند به طور معمول از وزن کمتری برخوردار می باشند.

ویژگی های سازه های پیش ساخته

مسلم است که با به کارگیری دیوار پیش ساخته در استفاده ی نیروی انسانی صرفه جویی می شود.

برای ساخت دیوار پیش ساخته از ابزارهای خودکار استفاده می شود.

قطعات این دیوارها کاملا قابل تعویض می باشند.

این دیوارها به ندرت تحت تاثیر جو قرار می گیرند.

انتقال دیوار پیش ساخته به آسانی انجام می شود.

به علت سبکی و ساده بودنش مورد استقبال مشتریان قرار می گیرد.

با محیط زیست کاملا سازگار است.

اکنون با انواع دیوار پیش ساخته آشنا شوید:

دیوار پیش ساخته گچی

این دیوار مخلوطی از آب و گچ می باشد. گچ های استفاده شده دارای دانه های بسیار ریزی می باشند.  این پانل ها به صورت زبانه ای در کنار هم قرار می گیرند. اتصال ان ها به وسیله ی ملات مخصوصی انجام می شود که ماده ی اصلی در تهیه ی آن گچ می باشد. رنگ آن سفید بوده و کاملا یکدست می باشد. دیوار پیش ساخته در انواع گوناگونی من جمله سوراخ دار، ضد آب و . تولید می شود که هرکدام برای مکانی معین تعبیه شده است. برای مثال استفاده ی پانل های سوراخ دار برای سرویس بهداشتی و یا آشپزخانه بهتر است.

دیوار پیش ساخته بتنی

موادی که برای ساخت این نوع دیوار پیش ساخته به کار می رود سیمان، سنگدانه، آب و همینطور میلگرد است. این دیوارها نصب آسان و قیمت پایینی داشته به این علت که دو طرف نما می باشند. آن ها را می توان در تمام سطوح حتی سطوح شیب دار مورد استفاده قرار داد. ابعاد این دیوارها بسته به درخواست مشتری متغیر خواهد بود. بهتر است پانل های استفاده شده ارتفاع هفت متری و طول شش متری داشته باشند.

دیوار پیش ساخته کناف

دیوار کناف به منظور تقسیم بندی در فضاهای داخلی مورد استفاده قرار می گیرد. روش اجرای آن ها نیز به دو صورت سیستم سازه ای و بدون سازه ای می باشد. پانل هایی که بدون سازه می باشند ساختاری به شکل U  یا C داشته که روی قالب های فولادی با وزن کم انجام می شود. پس از آن پانل های گچی روی قالب ها پوشیده می شود و با استفاده از کناف درز بین آن پر می شود. در نهایت شما یا دیواری کاملا صاف و یکدست مواجه خواهید بود. سپس شما می توانید در پروژه ی خود از آن استفاده کنید.

از موارد کاربردی دیگر در دیوار پیش ساخته کنافی می توان به عایق بودن آن اشاره کرد. ابن دیوارها هم می توانند عایق صوتی و هم حرارتی خوبی باشند. فضای خالی که در بین دیوارها باقی می ماند را می توان از طریق عایق های گوناگون پوشاند.  این پانل ها دارای وزن کمی بوده و نیز به آسانی قابل نصب هستند. پس از تمام این مراحل شما می توانید اقدام به رنگ کردن دیوار پیش ساخته کنید.

دیوار کنافی مزیت های بسیار زیادی دارد که موارد ذیل بخشی از آن می باشد:

سریع در نصب

قابلیت ترمیم شدن

بیشتر شدن مساحت مفید خانه

قابلیت اجرا در سطح های بالا

حداقل میزان مواد مصرفی

دوستدار طبیعت و .

 

 

 

 

سیستم تمرین FST-7 در بدنسازی چیست / سیستم هنی رمبد

اهمیت تمرینات مقدماتی یا گرم کردن بدن و تمرینات پایانی یا سرد کردن بدن در بدنسازی و فعالیت های ورزشی سنگین

استانداردهای بخش لیبر و زایمان

دیوار ,های ,ها ,استفاده ,پانل ,پیش ,پیش ساخته ,می شود ,دیوار پیش ,می باشد ,می باشند ,انواع دیوار باربر ,انواع پانل،دیوار باربر ,تکنولوژی انواع پانل،دیوار

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خودرو در ایران مهندسی کشاورزی - باغبانی www.baghbani.ir clinonsulrext فروش قیمت آبگریز و ضد آب شیشه ی خودرو چیست چیه چیکار میکنه از کجا بخرم Maillot De Football Pas Cher Officiel - Tous Les Lays Et & Les Clubs ঌмʏ owɴ woʀʟᴅ☯oғ ᴅᴀʀκɴᴇss༆⋆͙̈ پرسش مهر 20 فروش اینترنتی گیوه کلاش کردستان ارمغان سلامتی وبلاگ خبری